Het bestuur van Klarenbeeks Belang nodigt u van harte uit voor de jaarvergadering op woensdag 29 maart 2023 om 20.00 uur in het MFC aan de Bosweg 14 in Klarenbeek. U bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee.

Naast de gebruikelijke agendapunten en een korte presentatie van onze dorpscontactpersonen en coƶrdinator hulpvragen, wordt ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

Na de jaarvergadering wordt er een presentatie gehouden door de mensen van het Platform Veilig Ondernemen Oost-Nederland en onze wijkagent Lucia Hettelaar. Zij verzorgen een presentatie over de gevaren die de veiligheid en leefomgeving van het buitengebied in de regio Apeldoorn/Voorst onder druk zetten. Waakzaamheid is geboden. De presentatie bevat tal van voorbeelden, maar je krijgt vooral praktische handvatten aangereikt over hoe je signalen kunt herkennen en welke actie je kunt ondernemen. De gemeente Apeldoorn is het afgelopen jaar gestart met het proces Veilig Buitengebied met als leidend motto KIEK UUT.

Het belooft een interessante avond te worden. De volledige agenda, de financiƫle cijfers, het jaarverslag en het verslag van de jaarvergadering van vorig jaar zijn hieronder te vinden:

Agenda jaarvergadering 2023

Jaarverslag Klarenbeeks Belang 2022

Notulen jaarvergadering 2022

Balans 2022 en begroting 2023

Graag tot 29 maart.