Lekker naar buiten, met je hoofd in de wind, even een frisse neus halen. Het zijn kleine, simpele vormen van ontspanning die helaas niet voor iedereen even makkelijk te realiseren zijn. Bijvoorbeeld wanneer je minder valide bent en je sociale netwerk niet zo groot is.

Voor deze (minder valide) doelgroep biedt een duofiets uitkomst. Dankzij de gemeente Apeldoorn en Voorst, Wolters Tweewielers en Waterman Advies hebben we een duofiets kunnen aanschaffen in Klarenbeek. Met andere woorden; iedereen kan van deze duofiets gebruik maken, mits je natuurlijk met iemand samen gaat fietsen en je uitleg van ons hebt gehad.

Wanneer je de fiets graag zou willen huren voor eigen gebruik kan je gebruik maken van het reserveringssysteem van Stichting de Koepel. Klik hiervoor op de knop ‘reserveren’ op de pagina onder deze link.

Wanneer je niet eerder gebruik hebt gemaakt van de fiets krijg je eerst uitleg over het gebruik van de fiets. Neem de eerste keer ook een geldig identiteitsbewijs mee. Voor vragen kan je contact opnemen met Guus Kroes, de buurtsportcoach van Mens en Welzijn Voorst. Dit kan door hem te mailen (g.kroes@mensenwelzijn.nl) of te bellen (06-40103611).

Het huren van de fiets kost €2,- per uur. Stichting de Koepel brengt deze kosten na afloop in rekening.