Samen op pad met onze duofiets!

Lekker naar buiten, met je hoofd in de wind, even een frisse neus halen. Het zijn kleine, simpele vormen van ontspanning die helaas niet voor iedereen even makkelijk te realiseren zijn. Bijvoorbeeld wanneer je minder valide bent en je sociale netwerk niet zo groot is.

Voor deze (minder valide) doelgroep biedt een duofiets uitkomst en in Klarenbeek hebben we er eentje weten aan te schaffen voor de gemeenschap. Met andere woorden; iedereen kan van deze duo-fiets gebruik maken, mits je natuurlijk met iemand samen gaat fietsen en je een voorlichting van ons hebt gehad.

Wanneer je de fiets graag zou willen huren dien je deze te reserveren. Klik hier om naar het reserveringssysteem te gaan. Wanneer je niet eerder gebruik hebt gemaakt van de fiets krijg je eerst uitleg over het gebruik van de fiets. Neem de eerste keer ook een geldig identiteitsbewijs mee.

De fiets staat gestald bij het MFC Klarenbeek (Bosweg 14, 7382 CC). Hier kan je gratis de auto parkeren en wacht de vrijwilliger op je.

Voor vragen kan je contact opnemen met coördinerend vrijwilliger Rina van Gurp (06-18461379 of rinavangurp@hotmail.com) of buurtsportcoach Guus Kroes (g.kroes@mensenwelzijn.nl of 06-40103611).

Het huren van de fiets kost €2,- per uur. Na gebruik het bedrag per pin betalen!