Op woensdagavond 20 april houden we onze jaarvergadering, waarin we in een uurtje presenteren wat we als dorpsraad het afgelopen jaar gedaan hebben. Ook zal de vrijwilliger van het jaar bekendgemaakt worden.

Als Klarenbeeks Belang hechten we veel waarde aan onze hechte, actieve en fijne gemeenschap. Daarom staat het tweede deel in het teken van het welkom heten van nieuwe inwoners. Interessante sprekers komen kort aan het woord. Informatief en interessant voor de nieuwe inwoners, maar ook leuk voor de doorgewinterde Klarenbekers.

Na de presentaties is er een marktje met diverse actieve verenigingen uit het dorp en is er ruim tijd elkaar te leren kennen onder het genot van een drankje.

Het belooft een leuke en gezellige avond te worden voor iedere Klarenbeker!

Hieronder kort het programma

19.30 – 20.30 jaarvergadering Klarenbeeks Belang

20.30 – 21.15 welkom aan nieuwe inwoners van Klarenbeek met:

21.15 Een marktje met actieve lokale verenigingen. En natuurlijk gezellig met elkaar napraten onder het genot van een drankje.

U bent welkom vanaf 19.15 uur in de Brug van het Multifunctioneel Centrum Klarenbeek.

Adres: Multifunctioneel Centrum Klarenbeek, Bosweg 14, 7382 CC Klarenbeek.

Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Alle documenten voor deze avond; agenda, notulen, jaarverslag en financiƫle stukken van Klarenbeeks Belang en van Commissie Dorpsverfraaiing, evenals de voorgenomen statutenwijziging in het kader van de wet WBTR vindt u hieronder.