Jaarvergadering Klarenbeeks Belang op 1 april 2020

GEANNULEERD !

nieuwe datum volgt.

Het bestuur van Klarenbeeks Belang nodigt u van harte uit voor de jaarvergadering op woensdag 1 april 2020 om 19.30 uur bij de PlantXperience van Schoneveld Breeding Sluinerweg 15 in Wilp. U bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee.

Naast de gebruikelijke agendapunten, zullen de dorpscontactpersonen en de hulpcoördinator aanwezig zijn om hun activiteiten van het afgelopen jaar te presenteren. Ook wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt.

Na de jaarvergadering wordt er een bedrijfspresentatie gehouden door mevrouw van de Pol van Schoneveld Breeding. Daarna zal een rondleiding door het hele bedrijf gegeven worden, langs laboratorium, zaadtechniek, hydro ruimte en langs de kas.

De agenda, de financiële cijfers, het jaarverslag en het verslag van de jaarvergadering van vorig jaar vindt u hier.

Wat is er te doen!

wo apr 08 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 15 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 22 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
zo apr 26
Koningsdag
wo apr 29 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mei 06 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mei 13 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mei 20 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mei 27 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top