Fietspad Elsbosweg fase1: De Maten - A50

 

Fietspad Elsbosweg fase 1: De Maten – A50

Update 25-8-2020: alle informatie, tekeningen planning vindt u op www.apeldoorn.nl/elsbosweg. Mocht u nog vragen hebben, kom dan naar de infoavond op 21 september.

De gemeente Apeldoorn heeft besloten dat het fietspad toch voor een deel  vrij van de Elsbosweg komt te liggen.

Klarenbeeks Belang is blij met een goede fietsverbinding, maar vindt het jammer dat het veiligheidsaspect niet meer waarde is toegekend door zowel de wethouder als de gemeenteraad.

Wij zien geen andere mogelijkheden meer om de gemeente Apeldoorn te bewegen het fietspad een andere, in onze ogen veiligere, route te laten nemen. Wel willen wij benoemen nimmer een vertragende factor geweest te zijn. De gemeente heeft heel veel tijd genomen tussen gesprekken en beantwoording van onze brieven.

Klarenbeeks Belang zal de gemeente Apeldoorn verzoeken de inwoners van Klarenbeek verder te informeren over de uitvoeringsplanning van fase 1 (stuk tussen De Maten en de A50).

Voor fase 2 (stuk tussen de A50 en het dorp) zullen er eerst afspraken gemaakt moeten worden met de gemeente Apeldoorn over het proces en de inbreng die het dorp en Klarenbeeks Belang als Dorpsraad heeft.  

 

 

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top