Drempels Verlengde Broekstraat

Drempels Verlengde Broekstraat

Als gevolg van diverse verkeersmetingen worden er in de komende maanden twee verkeersdrempels geplaatst in de Verlengde Broekstraat.  Op de afbeelding hieronder ziet u een referentieweergave hiervan. Dit zijn zogeheten ‘landbouwvriendelijke’ drempels, die zo min mogelijk overlast opleveren voor het landbouwverkeer. Eenzelfde soort drempel is de afgelopen tijd naar tevredenheid getest in de Broekstraat.

 

Tevens wordt gekeken naar locaties voor dezelfde drempels in de Broekstraat, tussen de Verlengde Broekstraat en de bebouwde kom. Om komend jaar tijdens groot onderhoud mee te nemen in de uitvoering.

 

 


 

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top