Overlast door vliegtuigen Lelystad??

Zoals bekend, raken de plannen van staatssecretaris Dijksma betreffende vliegroutes van en naar Lelystad ook Klarenbeek.

Klarenbeeks Belang heeft via de daarvoor gebruikelijke kanalen beide Gemeenten gewezen op dit feit en verzocht deze ontwikkeling en nadelige effecten mee te nemen in de onderhandelingen. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen de komende periode vanuit onze rol als Dorpsraad.

Rechtstreeks inhoudelijk bezwaar maken is lastig en zou een enorme impact geven op ons bestuur, waardoor andere zaken onterecht minder aandacht zouden krijgen. Daarnaast is de rol van actiegroep en dorpsraad lastig te combineren.

Inmiddels is er een werkgroep opgericht die de belangen van Klarenbeek in deze vertegenwoordigt. Een bestuurslid van Klarenbeeks Belang is hierbij nauw betrokken.

Wij denken op deze wijze als Dorpsraad een juiste bijdrage te leveren aan dit maatschappelijke probleem, zonder over de uitkomst ook maar enige voorspelling te doen en verwachting te willen scheppen.

Wij vragen u beleefd uw mening aan de werkgroep te mailen (dit kan kort door bijvoorbeeld “wij zijn ook tegen”). Hierdoor kan de werkgroep beter spreken namens vele, zo niet alle Klarenbekers. Uiteraard wordt uw mailbericht vertrouwelijk behandeld.Stuur uw mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kijkt u voor meer informatie deze site

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top