Theo Haagen, Klarenbeeks vrijwilliger van het jaar 2016

Theo Haagen is op de jaarvergadering van Klarenbeeks Belang, gehouden bij BBA Pumps, benoemd tot Klarenbeeks vrijwilliger van het jaar 2016. Een vrijwilliger die door mensen in het dorp is aangedragen, en waar Klarenbeeks Belang volledig achter kon staan.

In de afgelopen jaren is Theo als vrijwilliger zeer actief geweest. Zo heeft hij bij het nieuwe Rode Kruis gebouw alle electra aangelegd en vele uren gestoken in de bouw van het MFC in de electra en bij het timmeren. Theo werkt als vrijwilliger bij de klussengroep van het RK kerkhof en heeft bij de nieuwe kapel op dit kerkhof het electra verzorgd. Ook bij het realiseren van het Boshuis werd naast vele andere klussen de electra door Theo verzorgd.

Bij storingen in gebouwen in Klarenbeek en door particulieren in nood wordt nooit tevergeefs een beroep op Theo gedaan.

Uit het verleden kan nog gemeld worden dat Theo meewerkte met het technische gedeelte van de oecumenische kerkdienst van Radio Voorst. Deze werd verzorgd vanuit de RK Kerk.

Dit korte, zeker niet volledige, overzicht van al het vrijwilligerswerk dat Theo doet, is voor Klarenbeeks Belang reden geweest om hem dit jaar de onderscheiding te overhandigen. Natuurlijk was er voor zijn vrouw Toos een bos bloemen.

Wat is er te doen!

wo feb 26 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 04 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 11 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 18 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 25 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 01 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 08 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 15 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top