Welkom in Klarenbeek

Klarenbeeks Belang wil de nieuwe inwoners in Klarenbeek welkom heten.
Dit gebeurt door middel van een welkomstmap die is samengesteld door Klarenbeeks Belang met onder andere de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging (KOV), de beide kerken en diverse verenigingen.
 
In deze welkomstmap zit informatie die u helpt om Klarenbeek te leren kennen, waaronder wandelroutes in de omgeving en aanbiedingen van ondernemers.
Wij proberen zoveel mogelijk nieuwkomers te benaderen, maar als nieuwkomer mag u zich ook zelf aanmelden bij Klarenbeeks Belang. Als u uw gegevens per mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan wordt de welkomstmap binnenkort bezorgd.

Wat is er te doen!

wo okt 23 @10:00
Inloopochtend MFC
wo okt 30 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 06 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 13 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 20 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 27 @10:00
Inloopochtend MFC
wo dec 04 @10:00
Inloopochtend MFC
wo dec 11 @10:00
Inloopochtend MFC
wo dec 18 @10:00
Inloopochtend MFC

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top