Nieuws

Nieuwsbrief nr.18 is verzonden

Download de nieuwsbrief hier!

Nieuwsbrief nr.17 is verzonden.

Download de nieuwsbrief hier.

Gemeente Voorst houdt woononderzoek onder jongeren, doe mee!

Jongeren zijn belangrijk voor de gemeente Voorst. Het gezegde is niet voor niets: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Daarom wil de gemeente, waar mogelijk, inspelen op jullie woonwensen.

Veel starters en jonge gezinnen verhuizen naar de stad, voor hun studie, werk of een relatie. Een deel keert later terug, vaak wanneer hun inkomen hoger is. Er is echter ook een grote groep jongeren die niet naar de stad wil verhuizen maar juist hier in de gemeente Voorst wil blijven wonen.

De gemeente Voorst wil graag een passend woningaanbod en dan vooral ook passend bij jullie woonwensen. Maar hoe kun je passende woningen aanbieden, als je als gemeente niet exact weet welk type woningen jongeren zoeken en welke wensen ze hebben als het gaat om hun woonomgeving?

Lees meer: Gemeente Voorst houdt woononderzoek onder jongeren, doe mee!

Theo Haagen, Klarenbeeks vrijwilliger van het jaar 2016

Theo Haagen is op de jaarvergadering van Klarenbeeks Belang, gehouden bij BBA Pumps, benoemd tot Klarenbeeks vrijwilliger van het jaar 2016. Een vrijwilliger die door mensen in het dorp is aangedragen, en waar Klarenbeeks Belang volledig achter kon staan.

In de afgelopen jaren is Theo als vrijwilliger zeer actief geweest. Zo heeft hij bij het nieuwe Rode Kruis gebouw alle electra aangelegd en vele uren gestoken in de bouw van het MFC in de electra en bij het timmeren. Theo werkt als vrijwilliger bij de klussengroep van het RK kerkhof en heeft bij de nieuwe kapel op dit kerkhof het electra verzorgd. Ook bij het realiseren van het Boshuis werd naast vele andere klussen de electra door Theo verzorgd.

Bij storingen in gebouwen in Klarenbeek en door particulieren in nood wordt nooit tevergeefs een beroep op Theo gedaan.

Uit het verleden kan nog gemeld worden dat Theo meewerkte met het technische gedeelte van de oecumenische kerkdienst van Radio Voorst. Deze werd verzorgd vanuit de RK Kerk.

Dit korte, zeker niet volledige, overzicht van al het vrijwilligerswerk dat Theo doet, is voor Klarenbeeks Belang reden geweest om hem dit jaar de onderscheiding te overhandigen. Natuurlijk was er voor zijn vrouw Toos een bos bloemen.

Nieuwsbrief nr.16 is verzonden

Download de nieuwsbrief hier!

Wat is er te doen!

wo okt 25 @10:00
Inloopochtend MFC
do okt 26 @19:30
Buurtstroom manifestatie
wo nov 01 @09:30
Wandelen
wo nov 01 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 08 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 15 @09:30
Wandelen
wo nov 15 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 15 @19:30
Spreekuur Klarenbeeks Belang met aansluitend bestuursvergadering
wo nov 22 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 29 @10:00
Inloopochtend MFC

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top