Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal € 5,00. Vul onderstaande velden en geef aan welke bedrag er via automatische incasso van uw rekening geschreven mag worden.

Als u kiest voor verzenden bent u lid van Klarenbeeks Belang gaat u tevens akkoord met de automatische incasso van de contributie. Tevens accepteert u ons privacy reglement, te vinden onder downloads op deze site.

Wat is er te doen!

wo nov 25 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo dec 02 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo dec 09 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo dec 16 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo dec 23 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo dec 30 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top