Nieuw sportconcept in Klarenbeek: MultiSport

In september wordt in Klarenbeek gestart met een nieuw sportconcept: MultiSport Klarenbeek, een initiatief van de dorpscontactpersonen in het dorp. Al enige tijd lopen zij met het plan een sportconcept op te zetten met de volgende kenmerken: het moet gaan om sporten die individueel te beoefenen zijn, verschillende sporten die bij voorkeur te organiseren zijn in Klarenbeek en de sporten moeten geschikt zijn voor verschillende doelgroepen. Dit alles om mensen te stimuleren fit te worden of te blijven en lekker in hun vel te laten zitten.

Het concept
Vanaf maandagavond 5 september wordt er iedere maandagavond een andere sport aangeboden gedurende een periode van zes weken, na zes weken herhaalt die cyclus zich. Dus de 1e zes weken wordt er iedere week een andere sport aangeboden, in week 7 wordt de sport van week 1 herhaald, in week 8 de sport van week 2 etc etc. 

Het gaat hierbij steeds om individuele sporten, waaraan deelnemers van 16 jaar of ouder kunnen deelnemen. De volgende sporten maken deel uit van deze cyclus: fitness, X-Core, bootcamp, mountainbiken (zomermaanden) of aquasport (wintermaanden), dansen en boks-/conditietraining. Op 5 september wordt gestart met fitness, daarna volgen de sporten in de volgorde zoals hiervoor genoemd.
De sporten worden aangeboden in of bij het MFC aan de Bosweg 12 in Klarenbeek, met uitzondering van fitness, dit vindt plaats in Medisch Centrum De Mölle in Klarenbeek en aquasport, hiervoor wordt uitgeweken naar zwembad De Schaeck in Twello.

Strippenkaart
Deelnemen aan deze sporten kan middels een soort strippenkaart-systeem. Deelnemers kunnen een kaart kopen voor 10 of 20 keer, die men binnen een bepaalde periode kan gebruiken wanneer het hen uitkomt en voor de sporten die hen aanspreken. Dus niet tijdens vakantie, ziekte of de weken dat ze even minder tijd hebben. Deelnemers zijn dus vrij om te gaan wanneer ze zelf willen. Om te voorkomen dat de groepen overvol raken, dienen zij zich wel voor iedere keer dat ze komen sporten van tevoren aan te melden. Hiervoor wordt er gewerkt met het online systeem Eventbrite, deze kan zowel via internet als via een app gebruikt worden.  

Verkoopadressen
De MultiSport strippenkaarten zijn vanaf 1 september a.s. te koop op een tweetal locaties in Klarenbeek. Bij Bike Totaal Wolters, Klarenbeekseweg 102 tijdens openingstijden en in het MFC op de maandagavond tussen 18.30 en 19.00 uur en op woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. De MultiSport strippenkaarten hebben de volgende tarieven € 130,- voor 20 keer en € 75,- voor 10 keer. De strippenkaarten zijn niet persoonsgebonden en geldig tot en met 31 juli 2017.
Bij de verkooppunten ligt een lijst waarop deelnemers hun gegevens kunnen achterlaten, deze gegevens betreffen naam, e-mailadres en telefoonnummer. Deze worden gebruikt voor communicatie over MultiSport (wijzigingen of aankondigingen in data, tijdstippen en aangeboden sporten).
Deelnemers die eenmalig zouden willen deelnemen of hun kaart vergeten zijn, betalen € 10,- per keer en kunnen dit voldoen bij aanvang van de sportactiviteit.

Voordelen MultiSport strippenkaart
Aan de MultiSport strippenkaart zijn diverse voordelen verbonden: zo krijgen strippenkaarthouders
10% korting op accessoires van mountainbikes en racefietsen bij Bike Totaal Wolters in Klarenbeek en op een behandeling bij schoonheidssalon Marilooks in Klarenbeek waar ook sportmassages worden aangeboden. Daarnaast kan iedereen in het bezit van een MultiSport strippenkaart 3x gratis gebruik maken van de tennisbaan bij TV De Zweepslag (hiervoor dient men wel eerst de baan te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op www.facebook.com/multisportklarenbeek (ook voor niet facebookgebruikers). Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Wat is er te doen!

wo feb 26 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 04 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 11 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 18 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo mrt 25 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 01 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 08 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 15 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend
wo apr 22 @10:00
KLarenbeekse koffieochtend

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top