Inloopochtenden MFC Klarenbeek

Sinds 1,5 jaar is er elke woensdagochtend een inloopochtend in het Multifunctioneel Centrum (MFC) aan de Bosweg in Klarenbeek. Wekelijks kan iedereen er terecht om een kop koffie te komen drinken, een krantje te lezen aan de leestafel, gezellig te ‘proaten’, een boek te lenen bij het bibliotheekloket en nieuwe en/of bekende mensen te ontmoeten.

Daarnaast is er iedere week een activiteit gepland deze ochtend. Zo zijn er regelmatig bingo-ochtenden en informatie-ochtenden over uiteenlopende thema’s, ook worden er demonstraties gegeven van cursussen.

Daarnaast zijn er periodiek Jonge ouder inloopochtenden en de Koffieklus, bij dat laatste zijn vrijwilligers aanwezig om apparaten te repareren en kleding te herstellen. Ook staan er regelmatig mini-workshops op het programma op creatief en culinair gebied en wordt er soms samen geluncht, tijdens het zogeheten twaalfuurtje.
 
De koffie staat altijd vanaf 10 uur klaar in “De Brug”, het gezellige horecagedeelte in het MFC met een prachtig uitzicht over Klarenbeek en de sportvelden. Eindtijd is ongeveer 12 uur, maar als het beter uitkomt om later aan te sluiten of eerder weg te gaan, is dat ook prima.
De eerste en derde woensdag van de maand komt ook de wandelgroep na het wandelen (zo rond 11.15 uur) naar het MFC voor een kop koffie of thee, dus ‘proatvolk’ genoeg.

Kalender
Een overzicht van alle activiteiten kunt u vinden op deze site onder kalender. Mocht u zelf een idee hebben voor een activiteit of een bijdrage willen leveren aan de wekelijkse inloopochtend, op welke wijze dan ook, neem dan contact op met de dorpscontactpersonen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-12992662.

Vervoer
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om met eigen vervoer naar de inloopochtend te komen en komt u uit Klarenbeek zelf, dan kan een van de vrijwilligers van Helpende Handen u ophalen en thuis brengen. Bel daarvoor - graag een paar dagen van tevoren – naar 06-12260021, mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .


 
 

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top