IJsbaan voor kinderen in Klarenbeek

Het is alweer januari en de echte vorst is er nog niet geweest, dus van (natuur)schaatsen kan dan ook nog geen sprake zijn geweest. Als er begin 2015 toch nog een periode van vorst komt, zal er in Klarenbeek zeer snel geschaatst kunnen worden.

Tennisvereniging De Zweepslag, de dorpscontactpersonen en een aantal ‘ijsmeesters’, onder andere van comité Dorpsverfraaiing, hebben een plan gesmeed om een ijsbaan aan te leggen op de gravelvelden van tennisvereniging De Zweepslag.

In het verleden moest er altijd gewacht worden op het dichtvriezen van De Wierd en vaak duurde het wel even voordat er geschaatst kon worden. Dit jaar zal er, voordat De Wierd eventueel open gaat, alvast door kinderen geoefend kunnen worden.

De tennisvereniging aan de Lariksweg heeft een mooie centrale ligging in het dorp, is voorzien van verlichting, zodat er ook ’s avonds geschaatst kan worden en heeft een warme kantine waar de ouders ook prima kunnen vertoeven.

Zodra er wordt gestart met het besproeien van de tennisbaan kunt u dit lezen op de facebookpagina: Dorpscontactpersoon Klarenbeek.  

Natuurlijk kunnen we altijd extra enthousiaste vrijwilligers gebruiken die willen helpen bij het besproeien van de baan, wilt u een steentje bijdragen, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top