Wandelen in Klarenbeek

Sinds november is in Klarenbeek op initiatief van de dorpscontactpersonen een wandelgroep gestart, waarbij iedereen kan aansluiten zonder verplichtingen; aan- en afmelden is dus niet nodig.

De eerste en derde woensdag van de maand wordt er vertrokken vanaf het nieuwe Multi Functionele Centrum aan de Bosweg. Wie mee wil lopen, dient om uiterlijk 09.30 uur aanwezig te zijn. Samen wordt dan een route gelopen van zo’n 7 kilometer.

Na afloop is er gelegenheid om samen een kop koffie of thee te drinken in de kantine van de sportclub en vanaf 1 januari dus in het nieuwe Multi Functionele Centrum. Echter net als de wandeling zelf, is ook dit geheel vrijblijvend, dus als u na afloop liever thuis een kop koffie drinkt, is dat natuurlijk ook prima.

Frans Ganzevles is de coördinator voor deze wandelgroep. Hij loopt zelf ook mee en kan in geval van slechte weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld gladheid, besluiten de wandeling af te lasten. Dus bij twijfel kan met hem  telefonisch contact op worden genomen via 06-13501480.   

Vindt u het leuk om samen met andere wandelliefhebbers een mooie wandeling in en om Klarenbeek te maken, haak dan aan! Zoals gezegd: 2x per maand, 1x per maand of af en toe, het is geheel vrijblijvend, dus alles is mogelijk.

Mocht u zelf een leuke route kennen in de omgeving van Klarenbeek, dan horen we het ook graag, telefonisch of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wat is er te doen!

Geen evenementen

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top