Dorpscontactpersoon

DCPRoy Zweverink en Ingrid Wolters-Dijkhof zijn vanaf juli 2013 werkzaam als dorpscontactpersonen voor Klarenbeek. Zij vervullen deze rol voor een periode van twee jaar.
Roy en Ingrid hebben vanuit deze rol de taak om verbindingen te leggen tussen inwoners, organisaties en verenigingen die in het dorp aanwezig zijn en daarnaast nieuwe activiteiten en voorzieningen op te zetten. Zij treden als aanjager en kartrekker op, maar kunnen het uiteraard niet alleen.  Voor de uitvoering van voorzieningen en activiteiten hebben zij de hulp nodig van inwoners van Klarenbeek.

Roy rondt momenteel zijn HBO opleiding Sportmarketing af en studeert af bij de maatschappelijke stichting Eagles4Deventer. Ingrid organiseert in het dagelijks leven als zzp-er congressen en themadagen en verzorgt de administratieve ondersteuning voor verschillende organisaties. Beiden hebben zelf ruime ervaring met vrijwilligerswerk. Roy is zeer actief bij Sportclub Klarenbeek, als lid van de activiteitencommissie en als trainer, scheidsrechter en coördinator van de D pupillen. Ingrid heeft jarenlang meegedraaid als vrijwilliger bij Pampus en is momenteel bestuurslid van de Klarenbeekse Ondernemers Vereniging en maakt deel uit van de ouderraad van basisschool De Kopermolen.

De twee Klarenbekers hebben een projectplan geschreven met ideeën voor activiteiten en voorzieningen in Klarenbeek. De op te zetten activiteiten en voorzieningen dienen laagdrempelig te zijn. Om eventuele deelnamekosten zo laag mogelijk te houden, benaderen zij voor de bekostiging ervan fondsen en onderzoeken of er mogelijk subsidies verkregen kunnen worden.
Het plan omvat ideeën voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud. Doel is Klarenbeek leefbaar en vitaal te houden, zodat het een aantrekkelijke woonomgeving blijft voor zowel jong als oud.

Mocht u zelf een goed idee hebben voor een activiteit of voorziening die u mist in Klarenbeek of mocht u ook uw steentje bij willen dragen aan de leefbaarheid van ons mooie dorp, schroom dan niet contact met ze op te nemen. Telefoon Roy: 06-30723385. Telefoon Ingrid: 06-12992662. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt de dorpscontactpersonen ook volgen via facebook

Wat is er te doen!

wo okt 25 @10:00
Inloopochtend MFC
do okt 26 @19:30
Buurtstroom manifestatie
wo nov 01 @09:30
Wandelen
wo nov 01 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 08 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 15 @09:30
Wandelen
wo nov 15 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 15 @19:30
Spreekuur Klarenbeeks Belang met aansluitend bestuursvergadering
wo nov 22 @10:00
Inloopochtend MFC
wo nov 29 @10:00
Inloopochtend MFC

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Neem contact op

Natuurlijk hopen wij dat de Klarenbekers de weg naar Klarenbeeks Belang weten te vinden. U kunt ons op verschillende manieren bereiken:

- Bezoek ons maandelijkse spreekuur. Dit wordt iedere 3e woensdag van de maand vanaf 19.30 uur gehouden en gaat vooraf aan onze reguliere vergaderingen. U kunt ons een e-mail sturen. Ons adres is info@klarenbeeksbelang.nl

- U kunt natuurlijk ook één van de bestuursleden benaderen.

Lid worden

Het aantal leden is voor Klarenbeeks Belang van groot belang. Hoe meer leden hoe groter de invloed het bestuur van de wijkraad op gemeente en andere instellingen kan uitoefenen. Mogen wij ook op uw steun rekenen? Het lidmaatschap voor Klarenbeeks Belang bedraagt minimaal 5 euro.

Wilt u lid worden? Klik hier om u in te schrijven als lid

 

Go to top